Technische Natuurkunde, meettechniek en besturingstechnologie
Ik ben mijn carrière begonnen in de meettechniek en besturingstechnologie. In die tijd heb ik onder andere projecten uitgevoerd met temperatuurmetingen in ATEX zones, energieopbrengst van windmolens, de doorbuiging van vliegtuigvleugels en trillingen van ultracentrifuges.

Milieutechniek en milieutoezicht
Na enkele jaren heb ik een studie milieutechnologie gedaan en gewerkt voor overheid. Ik werkte als milieu-toezichthouder, coördinator bij een omgevingsdienst en leidinggevende van een team vergunningverleders en toezichthouders.

Adviseur in loondienst
Bij een ingenieursbureau heb ik ervaring opgedaan als projectmanager. Dat betrof uitvoerende projecten (toezicht) en beleidsprojecten zoals het opstellen van evaluaties of ontwikkelplannen. Ik heb als dviseur ervaring opgedaan ervaring met ISO 9001 en ISO 14001 en 45001 en natuurlijk VCA systemen. 

Zelfstandig adviseur
Ik heb in maart 2016 de opleiding hogere veiligheidskunde (HVK) afgerond. Op dit moment werk ik voornamelijk in het werkgebied arbeidsveiligheid. Zo werk ik voor de SSVV (beleidsondersteuning en projecten), heb ik enkele klanten die ik help met het opstellen en onderhouden van de RI&E en het uitvoeren van oriënterende arbeids hygiënische metingen.

Zie ook mijn CV op LinkedIn. Stuur gerust een vriendschapsverzoek om het complete profiel te bekijken. 

U kunt dan meer details, zoals de referenties bekijken.

Alfons Buijs